Poèet pøíspìvkù : 245 Join date : 16. 02. 13 Age : 25 Location : Mind Palace
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 06, 2013 4:26 pm
Tainaka Erin
Vzbudila jsem se celkem pozdě. Normálně vstávám dost brzo. Zamžourala jsem a trochu zívla. Pohledem jsem zkoumala místnost. Uprostřed někdo ležel. Bez žádného spacáku, prostě jen tak na tvrdé zemi. Midou? snažila jsem se rozpoznat osobu. To mu to neni nepříjemný? Trochu jsem to nechápala, ale proti gustu žádný dišputát. Promnula jsem si oči a pomalu se začala vyhrabávat ze spacáku. Možná bych jim mohla udělat nějakou snídani... Měla jsem v plánu jít se porozhlédnout po městě a nakoupit nějaké jídlo, abych je překvapila.
Saya
Poèet pøíspìvkù : 158 Join date : 21. 02. 13
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 06, 2013 5:19 pm
Saya
Z spánku plného až příliš živých snů mě probral nějaký zvuk. Pomalu jsem otevřela oči a rozhlédla se okolo sebe. Objevila jsem Midoua v jeho klasické pozici. Také jsem zahlédla Erin která již pochodovala po místnosti. Hah... takže to nebyl sen... vše se opravdu stalo. Z nějakého důvodu jsem cítila úlevu. Vůbec jsem však netušila co dělá nebo spíše co chce dělat a tak jsem jen mlčky sledovala. Pravda... později také musím Midoua nějak dohnat k spolupráci! Musíme pomoct Erin s jejím fullbringem... asi to nebude lehké.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 06, 2013 5:30 pm
Tainaka Erin
Saya-neechan, už jsi vzhůru? teprve otevírala oči, ale i přesto jsem se jí zeptala. Půjdu do města koupit něco dobrého k snědku, jo? nandavala jsem si kabát. Ani jsem moc nečekala nějakou odpověď, vlastně jsem jí to oznamovala. Poté jsem se ještě jednou ohlédla na Midoua a stále jsem nechápala, jak takhle může ležet, natož spát. Saya neříkala, že by měli nějaký finanční problém. Ano, jsme toulaví, ale nejsme bezdomovci. Proč se Midou aspoň trochu neplácne přes kapsu, aby si koupil nějakej spacák nebo třeba postel? Chtělo by to i trochu zrenovovat tuhle budovu. Ohlídla jsem se zpět a byla na odchodu.
>>> Nákupní centrum
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 06, 2013 5:47 pm
Saya
Erin opustila budovu dříve než jsem se zmohla něco říct. Dlouze jsem se protáhla a po pořádném zívnutí jsem se konečně i kompletně probrala. Říkala že jde něco koupit... má sebou vůbec peníze? Doufám že ano... Trochu jsem o Erin bála, ale nakonec jsem se jen otočila směrem k Midouovi. Klekla jsem si vedle něj a podívala se na něj. Nevypadal až tak unaveně a tak jsem to riskla. Óóói~ vzbuď se. O něčem s tebou potřebuji mluvit takže... VSTÁVEJ!!! to poslední jsem docela zařvala protože jinak by se asi nikdy nevzbudil. Je tu jedna věc ohledně Erin... potřebuju pomoc.
Maxwell
Poèet pøíspìvkù : 158 Join date : 20. 01. 13
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 06, 2013 5:55 pm
Midou Midnight
Velice známí hlas mě začal tahat z mého spánku. Nebylo to tak že bych vůbec snil, moje mysl pouze proplouvala temnotou. Něco jako sny pro mě bylo extrémním luxusem a když už se nějaké dostavily tak byli pouze o zkáze, zoufalství a bolesti z minulosti. Tennouji... Tenma... Nakonec ten hlas který mě volal nebyl až tak povědomí. Co je? Včera to vypadalo že tu toulavou kočku zvládneš sama. Pomalu jsem se sesbíral ze země a protáhl se při čemž bylo slyšet několik hlasitých křupnutí. Přeci jen jsem spal na tvrdé zemi, i když ne tak dlouho. . . . Bezvýrazně jsem se podíval na Sayu a trochu se zamračil. Tak co se s tou kočkou děje?
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Thu Mar 07, 2013 4:34 pm
Saya
Na chvíli jsem se zamlkla. Ne... musím mu o tom říct. Bez jeho pomoci... to nezvládnu. Vlastně v zatajování věcí moc velký smysl nebyl. Midou už o jejím fullbringu nejspíše věděl od momentu kdy jí poprvé uviděl. Její fullbring... ovládá celé její tělo. Navíc to vypadá že má svojí vlastní vůli... je to nejspíše ono. Vše to dávalo smysl. Dokonce jsem včera v obchodě něco cítila. Nejspíše jí již začali hledat. Jednu formu má pod kontrolou, ale tu druhou ne. A je silná... nejspíše i mnohem silnější než já. Takže potřebuji tvojí pomoc. Pomůžeš jí nad tím získat kontrolu?
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Thu Mar 07, 2013 7:51 pm
Midou Midnight
Takže jednoduše chceš abych jí udržel na vodítku než získá kontrolu nad vlastní silou... děláš z kočky psa. Na chvíli jsem se však zamyslel. Něco cítila? Jestli o ní opravdu ví... hmph. Je to otravné... nebo zábavné?! Trochu jsem se protáhl a z kapsy jsem vytáhl obálku od dopisu a hodil jsem jí na stůl. Jestli tu vy dvě toulavé kočky hodláte opravdu zabydlet... tak je tohle začátek. Něco kolem 200 000 yenů. Aniž bych očekával odpověď jsem přistoupil k oknu a bezvýrazně se zahleděl na lidi kteří chodili venku.
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Thu Mar 07, 2013 8:00 pm
Saya
Co vůbec má s těma kočkama... a teď i pes? pak jsem se jen překvapeně podívala na obálku s penězi. Opravdu Erin příjmul... a už vůbec nechci přemýšlet o tom jak k těm penězům přišel. Vzala jsem obálku a začala jsem přemýšlet. Toto místo zcela určitě potřebovalo změnu a tohle to umožňovalo. Teď už jen aby se Erin vrátila a můžeme se vším začít! Díky... jsi opravdu úžasnej víš... když chceš.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Thu Mar 07, 2013 8:05 pm
Tainaka Erin
Jsem tu~! vlítla jsem do místnosti, trochu poposkočila a zamávala s taškou. Saya a Midou vypadali... jako by byli uprostřed vážné konverzace. Em... děje se něco? Klidně odejdu, jestli je to něco tajného... podrbala jsem se za hlavou a zazubila se. Midou stál u okna a nad něčím horlivě přemýšlel.
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Thu Mar 07, 2013 8:12 pm
Midou Midnight
Erin měla poměrně dobré načasování. Jdeme! Prošel jsem okolo Erin s výrazem který jsem měl když jsem jí poprvé potkal. Čas... spálit něco do křupava!
>>> Tréningová oblast (Erin, Saya, Midou)
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 1:55 pm
Midou Midnight
Dorazil jsem zpátky jako první. Bylo to samozřejmé když je nechal válet se uvnitř parkoviště. Mírně jsem si povzdechl a rozhlédl se po místnosti. Dnes v noci... nejspíše naposled. Sedl jsem si na židli a vytáhl jsem z kapsy mobil. Po několika minutách domlouvání jsem zavěsil a mobil jsem schoval. Teď už jen počkat...
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 1:59 pm
Saya
Dorazila jsem s Erin na zádech. Midoua jsem více-méně ignorovala, ale tak nějak my přišlo že je s ním něco jinak. To na něj má Erin takový vliv? Nemůže... V každém případě jsem jí opatrně položila na její spacák. Potřebovala odpočinek, nyní když dokázala ovládnout své schopnosti a obdržela pár ran od Midoua které nejsou nikdy hezké. S tím jsem se k němu otočila. Co teď? Erin ovládla své síly takže se nemusíme bát že by jí ovládly správně? Co budeme tedy dělat teď? Nějak jsem nemohla na nic přijít.
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 5:07 pm
Midou Midnight
Ta holka naučila kočku štěkat... Měl jsem tím na mysli to že Sayu změnila v dosti směrech v tak krátké době. Dost na to aby mě to dohnalo k tomu o čem byl můj telefonát. Proč vy dvě nejdete na chvíli... někam. Mám tu práci a vy tu zavazíte! Bylo však jasné že kdyby se měli venku jen tak procházet tak by se asi hned zase vrátily. Zaslechl jsem, že se tu v okolí pohybuje skupina středně starých opilců... kteří mají spoustu informací téměř o všem. A prodávají skvělí ramen.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 5:39 pm
Tainaka Erin
Právě jsem se probrala na svém spacáku. Zdá se, že mě Saya odnesla. Když jsem se konečně drobet probrala, slyšela jsem Midoua. "Proč vy dvě nejdete na chvíli... někam." Vážně je milý, že vás někdo posílá do neznámých končin, sotva se vzbudíte. Neřekla bych ale, že mu tu vadí Saya. Vadím mu tu já. A nevím proč. Udělala jsem mu něco? Tohle jsem z hlavy ale vypustila hned, jak jsem slyšela o opilcích. Poslední dobou jsou kolem nás samé podivné události...
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 5:47 pm
Saya
Nebyla jsem si úplně jistý tím co Midou myslel s tou kočkou a štěkáním, ale bylo jasné že se chytá něco udělat. Něco u čeho bychom neměli být. Naštěstí to vypadalo že je Erin již vzhůru a podle jejího výrazu nejspíše také slyšela co Midou řekl. Co myslíš? Cítíš se na menší dobrodružství za skupinou opilých goril středního věku?Vážně by mě tedy zajímalo kde nabral takovou informaci... raději nechci vědět co všechno dělá během svých nočních výletů.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 7:39 pm
Tainaka Erin
Dobrodružství? zvedala jsem se. Proč ne... Poté jsem se přemístila k Saye. Midou byl pořád nějakej nabručenej. Prostě mě nemá rád. Půjdu naplácat těm pedobearům a nechám ho vychladnout. Chytla jsem se Sayi za ruku.
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 09, 2013 7:55 pm
Saya
Na to co řekla Erin jsem jen kývla a chytla její ruku. Nějak... nevím jestli je tohle dobře nebo ne. Rychle se na mě upnula... teď jsem to však neřešila. Neměla jsem sebemenší tušení co Midou plánuje, ale měla jsem z toho velice zvláštní pocit. Nemohlo to být nic obyčejného když nás dostává pryč s takovou blbostí jako je pár starých opilců. Takže... jdeme. Neudělej tu žádnou hloupost Midou... s tímhle jsem vytáhla Erin ven a společně jsme vyšli do ulic.
>>> Karakura Town
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Tue Mar 19, 2013 1:42 pm
Když se Saya a Erin vracely tak již začalo pršet. Dešti jste se nějak vyhnuly, ale když jste otevřely dveře vaší základny tak vás šok neminul. Kdyby tam totiž nestál Midou tak by jste si toto místo nejspíše spletly z něčím luxusním bytem.
Spoiler:
Midou Midnight
. . . na co tak zíráte? Zařídit a zrealizovat tohle všechno v tak krátké době byla vážně otrava takže ať vás ani nenapadne mít nějaké námitky! Sedl jsem si na gauč a pořádně se protáhl.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 20, 2013 10:03 am
Tainaka Erin
Začalo pršet. Chytla jsem Sayu za ruku a rozběhla se. Mám ráda déšť a zároveň nemám ráda, když mi zmoknou vlasy... Divné, že? tázala jsem se s úsměvem. Když jsem doběhli do základny, byli jsme celé promáčené. Ovšem uvnitř bylo překvapení. Vypadalo to tam jinak. Vážně jinak. Takhle luxusní místnost jsem naposledy viděla, ještě když jsem bydlela s rodiči. Myslela jsem, že mám halucinace. Už by jen zbývalo, kdyby tam byl Midou v kvádru. Začala jsem se procházet vylepšeným domovem. Skvělý... Poté jsem se točila na Midoua. Děkuju... Snad poprvé za život jsem mu věnovala opravdu milý úsměv.
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 23, 2013 9:12 am
Saya
Když po cestě začalo pršet tak jsme mírně zrychlili, ne že bych neměla déšť ráda. Tak nějak to bylo moje nejoblíbenější počasí, ale když tu byla Erin tak jsem s ní nechtěla moc zmoknout. V našem poměrně studeném úkrytu by to totiž mohl být problém. Když jsme dorazily tak nás místo studené místnosti čekalo něco kompletně jiného a já okamžitě pochopila o čem hluk v telefonátu s Midouem byl. U..ueh? Nic víc jsem ze sebe nevysoukala. Teplá místnost která vypadala hezky na pohled i na dotek. Měkký gauč, dvě postele... Tyhle jsou asi pro mě a pro Erin... opravdu se chystá spát na zemi i teď? Opravdu jsem nevěděla co říct. Řekla jsem mu že za ty peníze co přinesl hodlám udělat něco takového, ale nikdy by mě nenapadlo že to zařídí on a ještě za tak krátkou dobu.
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Tue Mar 26, 2013 2:50 pm
Midou Midnight
Místo toho aby pořádně projevily svůj vděk tak to vypadá jako by je to vystrašilo k smrti... Vzhledem k tomu, že by se tu mohla objevit další zatoulaná kočka... navíc tu předtím nebylo zrovna teplo. Byla by to otrava kdyby jedna z vás onemocněla... Po krátkém odmlčení jsem zavřel oči. Jak bylo venku?
Na Midouově obličeji byl opět jeho klasický otrávený obličej, ale nedalo se přehlédnout že jej zarazilo slovo které Erin vyslovila. Děkuju... Jakoby mu to slovo uvízlo v hlavě nemohl se jej zbavit.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Tue Mar 26, 2013 4:15 pm
Tainaka Erin
I když to řekl dost sarkasticky, vycítila jsem z toho starost. Ne, že by to byla otrava. Nechce, aby se nám něco stalo. Trochu jsem se pousmála. Vlastně ani není důvod, abych se měnila, vzpomněla jsem si na to, co jsem říkala Saye. Vůbec to sem nepatřilo, ale já si to neznámým způsobem spojila s momentálním Midouvým chováním. No... narazili jsme na... Můj úsměv trochu povadl. Moc se mi to nechtělo probírat. A cože ty jsi tak vyvedenej z míry? začala jsem mu mávat rukou před obličejem a snažila se jeho duši dostat zpět na zemský povrch.
Maxwell
Předmět: Re: Hlavní Základna Tue Mar 26, 2013 5:21 pm
Midou Midnight
Samozřejmě my místo odpovědi začala mávat rukou před obličejem. Ghah! Chytnul jsem jí obličej do dlaně a s jedním zatáhnutím Erin ležela ve své posteli která byla kousek za místem kde před chvíli stála. Předělat tohle místo za půlku dne bylo více stresující než se zdá... je až neuvěřitelné jak hloupí a nešikovní lidé žijí... S tím jak jsem to říkal jsem vypadal opravdu naštvaně a dokonce jsem sevřel i pěst při čemž byl vidět jeden prst v obvazu.
Při bližším pohledu na postel bylo vidět, že kousek Erininy přikrývky je roztrhnutý a né zrovna nejlépe zašitý. I když to byl jen kousek který by normálně nebyl vidět. S tím v jakém stavu byl Midouův prst ti hlavou prolétla představa jak sedí u stolu a vyšívá si jako malá holčička. Vtipná představa.
Juicy
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 27, 2013 8:57 am
Tainaka Erin
Jau, jau, jau, jau, jau, jau, jau! Midou mě chytil za obličej a následně mě odhodil na mojí postel. Ten blbec Midou... Snaží se mi udělat plastiku? chytala jsem se za obličej. Midou! To bolelo! ohradila jsem se během toho, co jsem se sbírala a rukou jsem zagestikulovala v náznak pěsti. Spíš to byl ale takový komický pohled. Po chvíli ale začal mluvit naprosto vážně a dokonce i trochu naštvaně. Radši jsem s tím výstupem přestala a podívala se jinam. Pohled mi padl na mou deku. Zašitá? Jediný, kdo tu teď byl je přeci Midou... No jo... MIDOU?! S trochu nechápavým pohledem jsem se otočila zpět k němu a ukazovala na zašitou přikrývku. To by dávalo smysl. Má obvázaný prst...
Saya
Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 27, 2013 2:03 pm
Saya
Stále mírně rozhozená z míry jsem si prohlížela veškerý objekt v této místnosti. Erin a Midouovi jsem v momentě nedávala moc pozornosti a obdivovala jsem interiér, pohodlné křeslo u stolu a spoustu dalších věcí. Co mě vrátilo zpátky do reality byl menší výkřik Erin jak jí Midou chytil. Nějak jsem nedokázala více než je pouze s úsměvem pozorovat. Z nějakého důvodu to vypadalo, že spolu docela vycházejí. Pak jsem si všimla jak Erin ukazovala na svojí zašitou deku a také jak zírala na zavázaný prst který měl Midou. A pak mě to trklo... V ten moment jsem vyprskla smíchy a měla jsem co dělat abych se to nezačala smát jako nějaký šílenec. Představa švadleny Midoua byla prostě příliš. Nic jsem však neříkala protože my bylo jasném že vše popře, ale ve skutečnosti to vypadá že o nás má snad i starost.