| Hlavní Základna | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Maxwell
Poèet pøíspìvkù : 158 Join date : 20. 01. 13
| Předmět: Re: Hlavní Základna Wed Mar 27, 2013 2:37 pm | |
| Midou Midnight
Vypadá to, že si toho Erin všimla... Zatraceně... Nic si nemysli! Jeden z dělníku jí natrhl když sem tu něco dělal... nemysli že jsem jí pro tebe zašíval nebo něco! V momentě kdy Saya vyprskla smíchy se my na obličeji objevil opravdu otrávený obličej. Opravdu si myslíš, že je to zábavné? Na hlavu my spadlo několik cihel, probodl jsem si prst jehlou a ještě jsem spadl z okna když do mě vrazil dělník!! TADY NENÍ NIC SMĚŠNÉÉ!! | |
|
| |
Juicy
Poèet pøíspìvkù : 245 Join date : 16. 02. 13 Age : 25 Location : Mind Palace
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 11:31 am | |
| Tainaka Erin
Snažila jsem se udržet. Po chvíli mě to ale ovládlo a já se tam řezala smíchy společně se Sayou. Prej smích prodlužuje život. Asi jsem nesmrtelná, upustila jsem v záchvatu a lapala po dechu. Ve chvíli, kdy Midou začal být lehce naštvaný, jsem si stoupla do pozoru a koukala na něj s vyvalenýma očima. Stále mi cukaly koutky a neměla jsem daleko k dalšímu výbuchu smíchu. | |
|
| |
Saya
Poèet pøíspìvkù : 158 Join date : 21. 02. 13
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 11:42 am | |
| Saya
Bohužel ani Erin to nevydržela a já se mohla jen modlit aby nám Midou náš nový dům hned nespálil na popel. Po chvíli jsem se začala uklidňovat a utřela jsem si slzy které my z toho všeho smíchu začali téct. Gomen, gomen... tohle je opravdu úžasné. Nechce se my věřit, že jsi pro nás tohle udělal... První dárek co jsem od něj kdy dostala a zároveň ten nejhezčí dárek který jsem kdy od kohokoli dostala. Posadila jsem se na gauč kde seděl Midou a dala jsem si nohu přes nohu. S tímhle zahajuji naší činnost jako Xcution! Vítejte v našem hlavním velitelství! | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 11:47 am | |
| Midou Midnight
Tak nějak to bylo beznadějné. Tyhle dvě holky byli ještě pořád dost malé na to aby si tu hráli. S menší povzdychnutím jsem se vrátil na gauč na který si sedla i Saya. Kdy přesně jsi se stala vůdcem? A kdy se z nás stala zlověstná organizace... po té jsem se na nějakou dobu zamlčel. Takže... celou dobu jste si hráli venku a já tu pracoval. Takže doufám, že jste se alespoň bavily a všechna ta snaha nevyšla nadarmo. | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 3:03 pm | |
| Tainaka Erin
Místo na gauči sice ještě bylo, ale kdybych se tam připařila ještě já, bylo by to divný. Midou! Tvářila jsem se uraženě a měla jsem nafouklý tváře. Přistoupila jsem trochu blíž, ohnula se a začala před ním mávat ukazováčkem ze strany na stranu na důkaz, že nemá pravdu. My jsme si tam nehráli! Náhodou jsme zjistila celkem zajímavý věci, utrousila jsem. A taky jsme si dali fakt supr jídlo, zavrněla jsem spokojeně. Jen při myšlence na tu delikatesu se mi sbíhali sliny. | |
|
| |
Saya
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 3:10 pm | |
| Saya
Hm? Ne... tahle místnost tak nějak prostě působí. Bylo zajímavé jak se Erin snaží opravovat nebo na něco upozorňovat Midoua. Už to jak před ním před chvílí začala mávat rukama bylo velice zajímavé. Pravda... bylo to... skoro perfektní. A pak mě něco napadlo. Měl by jsi do té restaurace zajít s námi! Midou má společnou minulost s organizací jejíž součástí byl i ten muž. I když jsem o tom trochu pochybovala, kdyby se tam objevil on tak by je to mohlo odradit od dalších kroků. Konec konců jsem si nemohla být zcela jistá o tom jestli budou nebo nebudou chtít Erin na své straně. | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 3:45 pm | |
| Midou Midnight
A už to tu bylo znovu. Erin před mým obličejem... naštěstí pro ní jsem nějak neměl energii abych udělal to stejné co předtím. Dej my pokoj... když mě vyšťavíš teď tak se v noci ani nedostanu ven... Snad ten déšť ustane. Také nemám chuť chodit někam... mezi lidi. Dej pokoj s nějakou restaurací. Pokud si však vy dvě chcete zase jít někam ven hrát tak vám bránit nebudu. Položil jsem si ruku na obličej který jsem zaklonil a povzdechl jsem si. V tomhle počasí jsem opravdu ztrácel veškerou energii. Hádám, že ty staříky o kterou jdou ty pověsti nenašly... | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 4:34 pm | |
| Tainaka Erin
Pravda! Mohli bychom si udělat společný výlet! Jako ro-! nestihla jsem doříct, protože Midou zase začal vysílat tu svojí negativní energii. Midou, ty jsi fakt suchar, pronesla jsem s vyšpulenou pusou a výrazem dítěte, kterému někdo sebral hračku. Pfu... Před chvílí jsem tu básnila o tom, jak se změním a teď zase najíždím na stejnou kolej. Trochu jsem se nad tím pousmála. Asi se fakt nezměním... Vypadala jsem dost zamyšleně, jako by moje duše opustila tenhle svět. | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat Mar 30, 2013 5:12 pm | |
| Bohužel, Erinino vypouštění duše přerušila poměrně hlasitá rána. Jako by někdo vystřelil z pěkně silné zbraně. A nejen to, hned po výstřelu bylo cítit nemalé reiatsu které bylo poměrně daleko a začalo se vzdalovat. Co však bylo velice znepokojující bylo to, že se vzdalovalo směrem k obchodnímu centru kde už Erin se Sayou párkrát byli. A nezáleželo na tom kdy tam byli, vždy narazily na obrovské davy lidí.
Midou Midnight
Tsh... s unaveným výrazem jsem se položil na gauč a tak se zaplnila poslední volné místo na něm. Jak otravné... | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sun Mar 31, 2013 8:50 pm | |
| Tainaka Erin
Ještě chvíli jsem se usmívala jako měsíček na hnoji a byla duchem mimo. Ten úsměv ale povadl hned potom, co jsem slyšela výstřel. Co?! Trochu jsem zpanikařila a nevěděla, co dřív. Midou? Sayo? Krom té hlasité rány jsem totiž cítila dost vysoké reiatsu. Tyhle záležitosti jsou čím dál tím častější. Skoro, jako by to bylo na denním pořádku. | |
|
| |
Saya
| Předmět: Re: Hlavní Základna Mon Apr 01, 2013 1:55 pm | |
| Saya
Co...? Ta rána se nedala přeslechnout a s ní se tu také rozprostřelo to velké reiatsu. Hey, hey, hey, nemíří to reiatsu k obchoďáku? Vždyť tam jsou tuny lidí... nejhorší scénário my okamžitě proběhlo před očima. Musíme se tam dostat... Nevěděla jsem jak Midou, ale Erin by také určitě nebylo jedno kdyby tu zemřelo spoustu lidí protože jsme nic neudělali i když jsme mohly. Seš se mnou? Erin! | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Mon Apr 01, 2013 2:04 pm | |
| Midou Midnight
Mávnul jsem rukou směrem k Erin i Saye. Dělejte jak chcete pokud opravdu tak moc chcete umřít... obzvláště Erin. Měla by jsi být připravená dát svojí finální odpověď. S tím jsem si vydechl a zavřel jsem oči. Prostě jsem tam jen tak relaxoval na gauči jako by nic.
~Vytvořena mise~ | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Mon Apr 01, 2013 3:02 pm | |
| Tainaka Erin
Kývla jsem na Sayu, když najednou jsem slyšela Midoua. Něco mi na tom jeho výroku nesedlo. Jestli se tam u obchoďáku něco děje, nejspíš to bude ta skupinka lidí, co můj fullbring nazývá jako "perfektní" a s tím já mám něco společného. Tenhle výstřel znamená, že se tam odehrálo něco, co by mohlo ublížit někomu nevinnému. Pokud je to tak, jak myslím, nejen že tam chci jít... Musím tam jít. Poté jsem se otočila na Sayu a už chtěla jít ven. Ještě jsem ale něco upustila. Drž nám palce, Midou... Nejspíš ho to ani trochu nezajímalo, ale i tak jsem to řekla. | |
|
| |
Saya
| Předmět: Re: Hlavní Základna Mon Apr 01, 2013 3:21 pm | |
| Saya
Jako bych někdy očekávala od Midoua že někdy s něčím pomůže. Erin však měla jiný názor. Ano... nejspíše to budou strážci. Ale... nemají strážci chránit planetu a lid? Proč by někdo z nich mířil do oblasti kde je tolik nevinných... Ať už to bylo jakkoli museli jsme vyrazit okamžitě a tak jsem následovala hned za Erin. Nemám z toho zrovna nejlepší pocit...
>>> mise | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 12:52 pm | |
| Tainaka Erin
I přes můj menší problém s udržením rovnováhy jsme se Sayou dorazili na základnu. Vešla jsem dovnitř a dohrabala se na gauč, byla jsem fakticky ráda, že Midou dostal tak skvělej nápad to tu předělat. Ta měkká pohovka mi teď fakticky bodla. Kecla jsem si na ní a protáhla se. Poté jsem si pečlivě prohlídla každé z mých zranění. Aa-au... pískla jsem, když jsem se dotkla jedné z otevřených ran. Ne~. To se bude muset vyčistit, co? Já nechci~, brečela jsem jako malý děcko, kterýmu ukradli jeho hračku. Jen při myšlence na tom, jak to štípe jsem z toho měla větší vítr, než bojovat s Margaret. Po chvíli jsem přestala věnovat pozornost sobě a podívala se na Sayu. Nezranili tě moc? Hned na to jsem se kolem sebe porozhlédla. Midou nikde. I tak jsem ale zařvala. Jsme zpátky! Zbili nás jak psy! usmála jsem se nad tím a pak mi došlo, že ho to asi vážně nezajímá. | |
|
| |
Saya
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 1:06 pm | |
| Saya
Šla jsem hned za Erin a co jsme vešli dovnitř tak jsem znaveně usedla na židli. Pobaveně jsem sledovala Erin která byla opravdu pořádně dobitá... Čekají nás ode dneška ještě silnější protivníci? A Margaret tu stále také je... jednoho dne... můžeme čelit její plné síle. Dnes použila techniku které jsme se nemohl vyrovnat... a něco my říká, že jich měla víc takových. Mírně jsem si povzdechla a rozhlédla jsem se kde Midou vlastně je. Pravda... bylo už skoro ráno takže se nejspíše teď vracel odněkud z venčí. | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 1:13 pm | |
| I když byla tato místnost celá předělaná tak tu stále bylo něco co zbylo z té minulé pochmurné místnosti co tu byla předtím. A to dveře které byli vždy zabedněné. Dveře za kterými bylo bůh ví kdo. Nyní byli všechny blokády však pryč a dveře se po té co Erin zařvala rozevřely.
Midou Midnight Vyšel jsem s pořádně otrávených obličejem a podíval se na dvě oškubané kočky které se právě vrátily domů. Samozřejmě, že jste na kusy... upřímně jsem si v nejmenším nemyslel, že by jste proti Margaret přežily... asi měla hezkej den. Odsunul jsem Erin a posadil se na gauč. Po chvilce zírání do prázdna jsem lusk prsty a pečetě které na sobě Erin a Saya měli začali lehce svítit. Zdá se, že v nich ještě trocha šťávy je... Všechny rány co děvčata měly se začali pomalu zacelovat. Velice pomalu... Tohle bude trvat zbytek noci... | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 1:42 pm | |
| Tainaka Erin
Až když se dveře do mě neznámé místnosti otevřely, všimla jsem si, že už nejsou zabarikádované, tak jako předtím. Kdybych byla fit a ten, kdo v nich stál, nebyl Midou, šla bych to prozkoumat. Teď jsem na to ale neměla nejmenší náladu. 'Nemyslel, že přežijem proti Margaret?' To trochu zní, jako by počítal s tím, že už se nevrátíme a bude od nás mít navždy klid... zatvářila jsem se trochu dotčeně a uraženě zároveň. Když mě Midou trochu odstrčil, abych se uskromnila, suverénně jsem se o něj opřela jako o polštářek v náznak, že se zraněnou a vyčerpanou dívkou může zacházet aspoň o něco lépe. Najednou jsem ucítila, že se má rány kousek po kousku léčí. Ačkoliv něco takového nejspíš zabere na delší dobu. Ve tváři se mi objevil trochu nedůvěřivý výraz. Vážně, Midou... Co s náma furt vyvádíš... | |
|
| |
Saya
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 1:47 pm | |
| Saya
Vypadalo to že i Erin si teď všimla, že ty záhadné dveře jsou přístupné. Byli tu od jak živa, ale za nimi jsem nikdy nebyla. Zvědavost ve mě začala mírně narůstat, ale ty barikáda co tam byla dříve určitě měla svůj význam tak jsem na vše raději zapomněla... dokud tu Midou stále byl. Na argument Erin jsem však musela zareagovat. Měla by jsi být spíše vděčná Erin... mám silné tušení, že bez tohoto... ať už je to cokoliv bychom ten útok tý jedovatý holky nepřežily! Když jsem jí zmínila tak jsem si jí sama připomněla. Kdo to ale byl... známá Erin hm... zatraceně nebezpečná musím říct. | |
|
| |
AizenSosuke Admin
Poèet pøíspìvkù : 190 Join date : 19. 01. 13
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 1:53 pm | |
| Kantarou
Nenápadně a snad nepozorovaně jsem sledoval Sayu a Erin celou dobu od té co opustily tam tu dnes již zchátralou budovu. Za nějakou zdí jsem je obě spatřil a pak jsem uviděl třetí postavu. Kdo je to? Má neuvěřitelně velkou vnitřní sílu... Sledoval jsem dál jak se situace vyvine. | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 2:00 pm | |
| Midou Midnight
Veškeré chování Erin jsem prakticky přehlížel a po chvíli jsem si začal hrát se svým zapalovačem. Když však Saya zmínila jedovatou holku tak my zapalovač vyklouzl z ruky a v tváři se my objevilo poměrně velké překvapení. Neříkejte my... že jste vyprovokovali... právě tuhle osobu... o něco vyšší než Erin s černými vlasy a vždy nosí bíle rukavice... Jestli se opravdu jedná o ni tak se teprve teď opravdu divím, že jsou stále naživu... i když by použily mojí pečeť právě proti ní... Rychle jsem zvedl svůj zapalovač a na moment se objevil malí plamínek která hned zhasl. V ten moment Kantarou ucítil jak se něco pálí... kus jeho oblečení se prostě vznítil. Mám tu dvě kočky... ale ani jedna z nich nedokáže chytit tu krysu venku? To je otrava... | |
|
| |
Juicy
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 2:20 pm | |
| Tainaka Erin
Em... No... Já... Promiň, vypadlo ze mě nakonec. To, že po mně Saya takhle křikla mě trochu vyvedlo z míry. Pak jsem si ale všimla, že byl Midou docela překvapený. Krom toho jsem cítila, že se zachvěl, když jsem se o něj opírala. Nevím, jestli vyprovokovali... Víc jsem nevěděla, co k tomu říct. To, že jsem jí znala se mi jednak říkat nechtělo a jednak by to asi nebyla zrovna klíčová informace. Z myšlení mě vytrhl plamínek, který jsem zahlédla koutkem oka. Midou teď vypadal docela soustředěně, skoro jako by se něco dělo. | |
|
| |
Saya
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 2:27 pm | |
| Saya
Midouova reakce mě poměrně vyvedla z míry. Bylo to totiž poprvé jsou ho takto viděla. Takže opravdu... ta holka bude něco extra... Kdo je zač? Zeptala jsem se Midoua protože jsem chtěla aby nám to trochu vyjasnil. Zároveň jsem si všimla, že Erin začíná hypnotizovat Midoův plamínek. Erin~ neusínej tady takhle... jsme na kraji získání informací~ | |
|
| |
AizenSosuke Admin
Poèet pøíspìvkù : 190 Join date : 19. 01. 13
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 4:09 pm | |
| Kantarou
Sledoval jsem je dál. Nic zvláštního se nedělo, najednou jsem však ucítil kouř a tak jsem se podíval na svůj plášť. Whe??? Zpanikařil jsem a spadl jsem na zem jako idiot a začal jsem valit sudy... jako idiot. Při tomhle jsem vydával moc velký rámus takže mě mohli Midou a spol. velmi snadno poslouchat. Po té jsem se konečně zbavil toho plamínku. Héééé... to bylo těsné, to bylo těsné! | |
|
| |
Maxwell
| Předmět: Re: Hlavní Základna Sat May 04, 2013 4:20 pm | |
| Midou Midnight
Se zaslechnutím válejícího se Kantaroua jsem si oddechl a začal jsem se svým objasňováním. Strážci jsou obrovská organizace napříč celím světem... pouze 15% z celé organizace jsou však fullbringeři. A 98% fullbringerů jsou zhruba na stejné úrovni... proto tu je pár jedinců kterým byli přiřazeny různé hodnosti. Rank #1 Ohtori Sakuya... Rank #2 plamenný vykonavatel Midou Midnight... Rank #3 Konohana Lucia... Třetí rank... jste dnes potkaly. Se zmíněním toho jména se Erin okamžitě rozpomněla, že toto bylo jméno kaichou. Bylo tu i spoustu dalších... ti jsou však nepodstatní. A také... kdybych měl Margaret přirovnat k nějaké z těchto hodností... tak bych byla Rank #4. I když pochybuji, že proti vám použila svojí plnou sílu. Chvíli jsem přemýšlel a pak jsem položil Erin ruku na rameno. Krmím tě jako kdyby jsi byla můj mazlíček... tak buď hodné koťátko a ulov tu myš co se válí venku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní Základna | |
| |
|
| |
| Hlavní Základna | |
|