Get over here!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Get over here!

The Best forum that has ever existed

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

[Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Maxwell

Maxwell

Poèet pøíspìvkù : 158

[Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 10:01 am

Všichni pronásledovatelé se shromáždily u dveří a začali prorážet barikádu. K vaší smůle to nevypadalo, že moc vydrží a brzy byla proražena. Když však začali vcházet dovnitř tak se uvolnila nějaká struktura a vchod prostě spadl. Místo vstupu tam teď byli nepřekonatelné sutě. Mezi pronásledovateli však byl další fullbringer který se pomocí svých schopností dostal do vyšších pater a dovnitř skrz okno. Dolů za vámi však nešel, raději si hodlal počkat.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

Poèet pøíspìvkù : 245

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:09 pm

Tainaka Erin

Sledovala jsem, jak dveře pomalu praskají v pantu a pak kousek poodstoupila. Když už všichni stáli ve dveřích, trochu otráveně jsem mávla křídla a zavalila je pírky. Že vás to pořád baví! Zmizte už ksakru! Tahle mluva ode mě jakožto od anděla nezněla moc přesvědčivě, ale myslela jsem to smrtelně vážně. Využila jsem momentu naší výhody a pobídla Sayu. Jdeme nahoru. Musíme si pospíšit. Dáme do toho vše, platí? zazubila jsem se a pozdvihla palec nahoru. Na to jsem začala pelášit nahoru a nahoru, kde nás čekala další figurka. Snad nás nedoženou hned...
Návrat nahoru Goto down
http://mirainochance.forumczech.com
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:22 pm

Saya

Na to co řekla Erin jsem jen kývla. Sutě vypadali, že všechny na nějakou chvíli zadrží venku. Rychle jsem se tak rozběhla za Erin a namísto abychom běželi po schodech jsem jí zatáhla do výtahu. Každá chvíle kdy si můžeme oddechnout je důležitá... řekla jsem trochu poučně a v duchu si postěžovala na to, proč tyhle výtahy nevedou až na střechu. Potom bychom neměli žádné potíže s dalšími pěšáky na cestě. Když výtah zastavil tak jsem klidně a poměrně pomalu vystoupila a pohlédla na nebezpečí ležící před námi. Jelikož se sem dostal tak vysokým oknem tak to nemohl být normální člověk.
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:33 pm

Všechny osoby venku začali pracovat na odklízení kamení aby se mohli dostat dovnitř takže času nebylo nazbyt. Když jste vyšli z výtahu tak před vámi stála dívka s katanou v ruce, zhruba vašeho věku.

Spoiler:

Saye byla neznámá, ale Erin jí znala...
Nějakou dobu zpátky, kdy žila šťastně se svojí rodinou a chodila do školy. Velký respekt, železná pěst a nikdy nesundávala své sněhově bílé rukavice.
Vzorový student a zároveň zástupce třídy... osoba na kterou nezapomenete. I když si Erin již nedokázala vybavit její jméno.

??
Takže jsou to opravdu jen dvě holky... řekla si dívka pro sebe a namířila na vás svojí katanu. Ještě máte poslední šanci odejít... protože máte celí život před sebou. Bylo by ztráta jej ukončit zde kvůli někomu koho neznáte tak dobře jak si myslíte.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:40 pm

Tainaka Erin

Původně jsem si myslela, že je to jen hloupý vtip. Do týhle holky bych vážně nikdy netipla, že bude někdy v životě bojovat, natož aby byl fullbringer, pokud se můj smysl nemýlí. E-e-eh... zakoktala jsem a nevěděla, co ze sebe vypustit dřív. Ty hele... kaichou? pousmála jsem se trochu nechápavě. Nechtěla bys nám uhnout? To co říkala konec konců platilo i pro ní. Taky má celý život před sebou. A jestli je až doteď taková šprtna, asi ho bude mít fakticky zajímavý. Když mi došlo, že mi asi vážně nevyhoví, mávla jsem křídly. Nehraj si na siláka. Utéct? To by bylo trochu srabácký, nemyslíš? Svými slovy jsem si nebyla jistá a rozhodně jsem ji nechtěla podceňovat, ale to, jak jsem z toho neměla dobrý pocit, mě zkrátka nutilo něco drmolit.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:47 pm

Saya

Nevěděla jsem co na tu hloupou otázku říct. Když už jsme zašli tak daleko tak bylo hloupost ustupovat. Co mě však překvapilo bylo to co řekla Erin. K..kaichou? To jako fakt...? konec konců to znělo velice divně. A ne každý den se dozvíš, že spolužák je tvůj nepřítel který tě může zabít v každém momentu nepozornosti. Asi bych potřebovala menší vysvětlení... trochu hloupě jsem na ně zírala. Z ničeho nic mě chuť na boj kompletně přešla. Bylo to prostě moc matoucí...
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:53 pm

??

Dívka probodla Erin pohledem a pak na moment pohlédla kamsi do prázdna. Proto jsi my byla tak povědomá... o důvod více. Špičkou katany se dotkla země a čepel z ničeho nic začala vibrovat.

V ten stejný moment začali všechny skla okolo praskat až se kompletně roztříštily.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 6:58 pm

Tainaka Erin

Zdá se, že na vysvětlování teď není moc času, koukala jsem poněkud znechuceně na zbraň a přitom říkala Saye. Rychle jsem jí zvedla ze země a lítala kousek nad podlahou pro případ, že by se pod námi rozpadla. Vážně... kdo by k čertu tušil, že katana může být vrtačka... V hlavě jsem se v rychlosti snažila přijít na nějakou strategii, ale nic mě nenapadalo, ostatně jako vždy. V tomhle nejsem dvakrát dobrá, většinou jdu do boje po hlavě.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 7:04 pm

Saya

Její schopnost bylo při nejmenším působivá. Ani jsem si to pořádně neuvědomila jak jsem to sledovala a už jsem byla ve vzduchu s Erin. Jestli ty vibrace zničily sklo takhle vzdálené od ní tak se budou šířit prostorem a ne skrz předměty... ale tohle je také dobré místo! Ze vzduchu jsem na ní namířila zbraň a vystřelila jsem dvakrát za sebou. Nic moc jiného jsem zrovna dělat nemohla a už vůbec jsem nechtěla z této výšky spadnout. S tou zbraní vypadá docela drsně... snad nebude tak silná jak vypadá...
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Apr 13, 2013 7:07 pm

Dívka vás pouze sledovala vznést se do vzduchu. Když Saya vystřelila tak dvěma extrémně rychlými seky obě kulky přepůlila a vibrace je zdevastovali tak, že je nebylo možné dál ovládat. Musí být hezké být svobodný... a i tak bojujete za špatnou věc. Dalším sekem do prázdna vyslala něco jako vlnu energie která připomínala břit. A když rozsekla část mramorového sloupu který byl mezi vámi tak začala vypadat i dost ostře.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 1:53 pm

Tainaka Erin

Děláš si legraci, že jo? přimhouřila jsem oči a raději začala brát věci vážně. Pomalu jsem sletěla zpět dolů a vykličkovala mezi sutinami. Vážně by nebylo dobré přeměnit se ve vzduchu do formy, jenž není schopná používat svá křídla. A konce konců. V téhle formě moc nedokážu bojovat. Když jsem přistála dole, postavila jsem Sayu na nohy a usmála se v náznak "to bude v pořádku". Poté jsem se zpět obrátila na svou bývalou předsedkyni. Akuma Tenshi...
Spoiler:
Hned, jak jsem se přeměnila, cítila jsem svá zraněná křídla. Stále z nich kapaly kapky krve a bolest neustala. I přesto jsem na svou oponentku dokázala vypustit spoustu černých pírek. Snažila jsem se nepodlehnout své újmě. Zvedla jsem ruce a následně s nimi máchla dolů. Při minulém boji jsem krom strasti získala i zkušenost a novou znalost, dokážu má pírka ovládat rukami a díky tomu i určit, kam přesně poletí a jak moc silné jsou. Právě teď jsem proti ní vyslala ta pírka, která způsobí nejvíce škody. Přísahám, že vyhraju...
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 2:07 pm

Saya

Whoa to vypadá nebezpečně! Naštěstí byla Erin dost pohotová a mrštná na to aby se nenechala tím útokem zasáhnout. Nakonec mě položila na zem a změnila formu. Tahle holka je docela drsná... a fullbring který vytváří takto silné vibrace... skvělí. Když Erin vyslala pírka tak jsem se k ní přidala. Multifold bullet! Vytřelila jsem zároveň pět kulek které se vmísily mezi peří. Jak už jsem zjistila tak po jedné kulce to asi nepůjde, ale s útokem tohoto rozsahu se k ní snad dostaneme. Měla jsem toho všeho už docela dost po těch prvních dvou fullbringerech... neměla jsem moc chuť zahazovat čas s dalším který byl nejspíše na mnohem vyšší úrovni.
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 2:17 pm

Jak se peříčka blížila tak se na obličeji předsedkyně objevil opravdu strašidelný výraz.

??
Death by piercing!

Nastavila katanu proti vám, chytla jí oběma rukama a v tu samou vteřinu stála za vámi. Prolétla všemi pírky a kulkami mnohem rychleji než jste jí stačily zachytit a až po chvíli jste obě ucítili palčivou bolest na rukou. Obě jste byli seknuté jen kousek pod ramenem. A ne jen to... hned pod řeznou ránou byl fialový otisk ruky. Když jste se otočily na předsedkyni tak jste si všimly, že již neměla nasazenou jednu z rukavic.

??
Perfektní fullbring který představuje dvě kompletně odlišné schopnosti... taky jednu mám.

Velice smutně se podívala na svojí ruku a pokračovala...

V místech otisku jsem vám do těla vpustila smrtící jed... obávám se, že vám nezbývá více než 5 minut života... opět... jsem zabila někoho koho jsem znala.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 5:22 pm

Tainaka Erin

Ani jsem se nenadála a ona dívka na nás použila nějakou ze schopností jejího fullbringu. Mezitím pronesla ještě nějakou narážku směrem ke mě, ale to jsem moc nevnímala, momentálně jsem měla na krku jinou starost. Pět... minut...?! Zděsila jsem se a myslela si, že se mi strachem podlomí nohy. To... ne... nemůžu... to dovolit! Nešlo mi ale o můj vlastní život. Zatla jsem zuby a snažila se zadržet slzu na uzdě. Ale nešlo to. Nejdřív bylo vidět, jak se mi cosi pohnulo v oku a poté se z něj vydrala malá kulatá slza. Nee...chan... Během toho jsem pracovala na přeměně zpět na mou nevinnou podobu. Junjou... Tenshi...
Spoiler:
Hlas jsem měla dost zastřený úzkostí. Celá jsem se klepala. Vážně jsem se bála, že Saya umře. Na mě mi až tak nezáleželo. Rychle jsem jí začala léčit a doufala, že mé síly na tohle vystačí.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 5:46 pm

Saya

Co..?! To bylo zhruba jediné co jsem ze sebe stihla vydat před tím než mezi námi prolétla snad rychlostí světla. Ghuya...! sečná rána ani tolik nebolela, nebylo to tak dávno co jsem dostala devastujícím nožem do ruky. Ta značka pod ránou však bylo něco jiného. Prakticky okamžitě jsem přestala cítit ruku. Jed... takto silný... to jako fakt? S tím jak jsem se po zásahu cítila my bylo jasné že o těch pěti minutách asi nežertovala. Kdo to kruci je.... ta holka nemohl být nikdo obyčejný. S takto silným jedem by snad položila i Midoua.
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 5:57 pm

Jak jste mluvily tak čas utíkal. Erinino léčení to ještě zhoršovalo a dívka si jen povzdechla

??
S tímhle... je má mise u konce. Otočila se pomalým krokem se začala vzdalovat.

Jed se vám šířil do těla čím dál více a když už jste měli rozmazané vidění tak jste obě něco zaslechly.
Jak otravné... starat se o vás i když jste daleko, daleko pryč.
V místě kde se vás předsedkyně dotkla se objevil jakýsi rudý symbol který začal zářit. Purgatory flame - bringer of life
Jed ve vašem těle se začal doslova vypařovat a veškeré vaše rány začali hořet. Plameny však nebyli horké, naopak příjemně chladivé.Všechny rány se začali zacelovat až na vás nezůstal jediný škrábanec. Dokonce i Akuma tenshi byl v pořádku i když jej Erin momentálně nepoužívala. Jako by toho nebylo málo tak vám oheň začal dodávat sílu a cítili jste, že jste mnohem silnější než doposud. I když nejspíše pouze na krátký čas.

??
Po té co se tohle vše stalo se dívka nervózně otočila. Co je tohle... nemožné... Midou... chápu, teď to dává smysl. To on měl být na vašem místě, ale místo risku poslal pěšáky kterým dal svojí sílu. Neodpustitelné... posílat na bojiště nevinné... neodpustitelné!! Prostě tam stála na místě a nadávala. Zcela pohlcena ve svém hněvu na vás nezaútočila, ale stále blokovala dveře do místnosti s žebříkem který vedl na střechu.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 6:17 pm

Tainaka Erin

Vůbec to nepomáhalo. Nevěděla jsem, co teď dělat. Jak nás z toho dostat. Pomalu se mi zamlžovala před očima a já cítila, jak mi chladne tělo. Najednou se ale vše začalo vracet do normálu a já uslyšela známý hlas. Celá roztřesená ubrečená a vyjevená jsem se otočila. Mi-Midou...? Ten tam ale nebyl. Cítila jsem, jak mi nabývá síla a měla jsem i menší předtuchu, že i má ďábelská podoba je v pořádku, a tak jsem se na ní bez jakéhokoli vyvolání přeměnila. Sežer si to! Křikla jsem a vrhla po ní další řezající dávku pírek.

Naposledy upravil Juicy dne Sun Apr 14, 2013 6:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 6:34 pm

Saya

To o tom, že by ten jed položil i Midoua jsem okamžitě vzala zpátky. Tohle byla zcela určitě jedna z jeho schopností kterou na nás nejspíše umístil ještě předtím než jsme odešli. Heh... teď už ze nevymluví z toho, že se o nás zajímá a stará... což bylo docela dost ironické vzhledem k tomu že měl tendenci vše spalovat na uhel. Doslova jsem však cítila jak jeho síla koluje uvnitř mě. Momentálně bych si dovolila říct, že jsem dvakrát nebo snad i třikrát silnější... v cestě nám však stále stál stejný nepřítel. Jednání jsem však prozatím nechala na Erin. Přeci jen to byla ona kdo jí znal.
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 6:48 pm

??
Guh...? Vypadalo to, že jí Erinin útok zaskočil a s posílením nedokázala zablokovat... většinu pírek. S menšími řeznými ranami se na vás naštvaně podívala. Získali jste zpátky svůj život a teď jej chcete opět ztratit? Budiž... death by piercing! Stejně jako předtím použila stejný útok jako před tím, ale tentokrát tu byl ten rozdíl že jste byli schopny jej čistě vidět a tak se i vyhnout, jak vibrujícímu meči tak její otrávené ruce.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 6:59 pm

Tainaka Erin

Lišácky jsem se usmála a můj výraz nabral odhodlání. Pozorovala jsem každou vteřinu jejího útoku. Zprvu mne trochu překvapilo, že to v takové rychlosti dokážu vnímat detailně, ale pak už jsem neváhala. Vidím tě... otočila jsem se hbitě, mávla rukama a poslala proti ní pírka. Všechna z nich jsem soustředila kolem její ruky prosáklé jedem. ...Kaichou! Při mém štěstí jí to mohlo ruku rozdrásat natolik, že by o ní zkrátka přišla. Pro jistotu jsem ji ale čapla těsně nad místem, kde se do ní pustila má pírka. S tou sílou od Midoua to bylo o dost lehčí a síla ve mě byla tak vysoká, že jsem jí ruku doslova drtila. Zůstaň na místě a nic se ti nestane. Pokud teda nebereme v potaz to, že nejspíš přijdeš o končetinu... To už ale mohla vidět rudý záblesk v mých očích. A můj obličej také křičel, že se mě zmocnila jedna nejmenovaná osůbka z podsvětí. Přesně to ale nejspíše bude vědět jen Saya.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 7:06 pm

Saya

Boji vskutku nebyl konec. Opět ten prokletý útok kterým nás před chvílí dostala. Tentokrát naše síly převýšily ty její. Ani jsem se nesnažila nic udělat... Erin vše zvládala dokonale. Nebyla žádné malé dítě. Dokázala jí dostat do šachu, alespoň jsem tomu věřila. Moje přemýšlení se však změnilo když jsem si všimla něčeho co na ní bylo jiné. To snad... do teď to měla pod kontrolou... akci jsem však ještě neprovedla. Mohlo by to dopadnout špatně kdybych se mezi ně teď v mísila, jelikož jistě ani Erin nechtěla skončit jako sushi díky té vibrující kataně.
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 7:13 pm

Tentokrát předsedkyně s pírky počítala. Vzduch okolo ní začal vibrovat a pírka se nejrůzněji rozlámala a odlétla do různých směrů. Čemu se však nevyhnula bylo sevření ruky. V ten stejný moment však ruka Erin začala ztrácet klasickou barvu a začala fialovět. Dokonce i s Midouovou silou jsi se nemohla její ruky dotknout přímo. Když již byla tvoje ruka sytě fialová tak jsi jí nedokázala udržet a pustila jsi jí. S tím se jed opět začal vypařovat a předsedkyně uskočila dozadu. Chytla katanu do obou rukou a podívala se na vás vražedným výrazem.

Death by absolute destru--- aktivaci její nejspíše smrtící techniky přerušil pištivý zvuk z reproduktorů které byli umístěny snad všude po obchodním centru.

??
Ts... takže je chce pro sebe? Vypadá to, že budete žít ještě o něco déle... s těmi slovy předsedkyně seskočila z vrchních pater dolů a lehce přistála na zemi odkud pomocí bringer light někam zmizela.

Cesta na střechu teď byla otevřena a síla Midoua z vás pomalu vyprchala. Byli jste díky ní však kompletně v pořádku, plní energie a nezraněni. Psychický stav Erin byla však věc druhá...
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 7:27 pm

Tainaka Erin

Ghe~. Zrovna jsem se začala bavit, pronesla démonka skrz mé tělo. Hned na to se otočila a rozhlížela se, zda jí tu ještě nečeká nějaké překvapení a pak se pohledem zastavila na Saye. Jdeš se mnou tam nahoru? Zdá se, že nás ještě čeká nějaká práce, pohodila vlasy a začala si prohlížet nehty. Cítila, jak z ní pomalu unikala Midouova síla, ale i tak byla přesvědčená, že jí má stále dost. Bez Erin byla přeci jen silnější...
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeSun Apr 14, 2013 7:32 pm

Saya

Věci začali vypadat trochu špatně a bylo ještě hůř. Naštěstí se předsedkyně stáhla po té co zazněl jakýsi zvuk po kterém my málem praskly ušní bubínky. Ještě si něco řekla pro sebe z čehož jsem usoudila, že to byl signál od osoby na střeše. Pravá zábava, ale právě začala. Namířila jsem svojí zbraň přímo proti akuma tenshi. Bohužel chci jít nahoru s někým komu mohu věřit... a jediný takový kdo je blízko je Erin. řekla jsem to dost chladně a z mého výrazu se dalo lehce usoudit, že nemám problém s tím vystřelit. Nechtěla jsem však zranit Erinino tělo. Tohle může být problém...
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitimeMon Apr 15, 2013 1:36 pm

Akuma Tenshi

Naprosto vážně jsem přemýšlela nad tím, jestli z té višně spadla sama nebo ji odtamtud někdo strčil. He~?! V trochu legračním gestu jsem rozhodila ruce do stran.. Ani se mi nesnaž namluvit, že bys jí něco udělala, usmála jsem se škodolibě. Poté jsem si ruce opřela do boků, nahnula se dopředu a vyplázla na ní jazyk. Ať se ti to líbí nebo ne, jsem její součástí a ona zase tou mojí. Při té příležitosti jsem trochu shrnula kůži pod okem dolů, aby to vypadalo opravdu provokativně. Navíc jsem měla jednoznačně pravdu. Zaujala jsem vítěznou pózu. Zeptám se tě znovu. Jdeš se mnou nahoru? otočila jsem se na strana a koukla po ní koutkem oka.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby   [Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

[Xcution] 1. mise - Reaper's lullaby
Strana 3 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Midou Midnight [vůdce Xcution]
» [Xcution] Side story - Ghosts from past

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Get over here! :: Hra :: Mise-
Přejdi na: