Get over here!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Get over here!

The Best forum that has ever existed

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlavní Základna

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Saya

Saya

Poèet pøíspìvkù : 158

Hlavní Základna - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 5:39 pm

Saya

Při ukázce první formy jsem byla ohromena. To je... chápu. Takže tvůj fullbring zahrnuje celé tělo. Full-body type... Docela drsný. Opět jsem chtěla promluvit ale to začala používat druhou formu. He? To má dva fullbringy? Ne... je jen jeden... symbol světla a tmy... chápu.
Pfu~. Tohle teda neni zrovna dvakrát luxusní bejvák, sis. Ale to, že ten šéfík je celkem kus se musí nechat. Muhehe~.
Po té co jsem tohle slyšela tak jsem na moment prakticky zkameněla. . . . Full-body type... co ovlivňuje i mozek... něco takového jsem opravdu ještě neviděla... a... kdyby tu byl Midou... nechci přemýšlet o tom co by se stalo. To je... opravdu úžasné... řekla bych hehe... atmosféra najednou byla trochu divná.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

Poèet pøíspìvkù : 245

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 6:03 pm

Tainaka Erin

Promiň, promiň, promiň! vyjekla jsem. Bylo mi děsně trapně. Já... zapomněla jsem ti ukázat ty schopnosti. V té první formě léčím a uspávám, v té druhé proti nepříteli pošlu černá pírka, která jsou ostrá jako čepele a vybuchují! snažila jsem se v rychlosti vysvětlit.
Myslím, že ale i tak už o mně měla obrázek udělaný: šílená úchylná malá holka.
Kecla jsem si na zem. To ne... řekla jsem trochu zoufale.
Návrat nahoru Goto down
http://mirainochance.forumczech.com
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 6:19 pm

Saya

Vzhledem k tomu jak rychle vše začala vysvětlovat a jak moc se omlouvala bylo hned vidět že to co řekla jí je opravdu trapné. Ne, ne to je v pořádku! Každý je nějaký a to co jsi řekla je úplně normální... myslím... Ale určitě její schopnosti zněli dost silně. A vysvětlovalo to ty dva spící...
V ten moment jsem rozrazila dveře a podívala se před budovu. Díky bohu... pořád tu leží, bylo by opravdu špatné kdyby je Midou zpopelnil. S oddychem jsem dveře opět zavřela a podívala se na Erin. Ze zdravotních důvodů... buď prosím opatrná s tím co před Midouem řekneš ano? S tím jsem trochu vyhrnula svojí sukni a zviditelnila tak pásek okolo pravé nohy na kterém byl připevněný revolver. Tohle je můj fullbring. Jeho jméno je Judgment a... no... moc se neliší od normální zbraně, pouze má pár speciálních vlastností.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 7:10 pm

Tainaka Erin

Saya se mě snažila uklidnit. Byla jsem za to ráda a ačkoliv to byla fakt trapná situace... začalo mi připadat, že mám kamarádku.
Dostálo se, že mou první formu fullbringu si dala do spojitosti s těmi dvěma, co spali za dveřmi. Hned se tam šla podívat. Nejspíš se chtěla ujistit, jestli se jich Mindou náhodou nezbavil.
Z mého myšlení mě vytrhlo spojení 'zdravontí důvody'. Ze zdravotních důvodů? ptala jsem se nechápavě, i když jsem až moc dobře věděla, jak to myslí. Ten Mindou je asi dost... zajímavej.
Ukázala mi svůj fullbring. Nijak se nezměnila. Byl to prostě revolver. Ale moc hezký. Nevím proč, ale líbil se mi. Páni, to je super, žasla jsem.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 7:21 pm

Saya

U..um jsem ráda že se ti to líbí. Z nějakého důvodu mě její přítomnost uklidňovala. Doteď jsem tu žila jen já a Midou. Nebo spíše pouze já. Každou noc někam odešel stejně jako před chvílí a přes den buď spal nebo byl v druhém patře. Jednou jsem tam nahlédla... bez pořádného důvodu se tam vracet nechci. Ale teď když tu byla Erin tak vše vypadalo kompletně jinak. My... Xcution jsme mohli začít růst jako rodina. Správně! Už je skoro noc... jestli jsi unavená tak mohu zajít koupit nějakou přikrývku nebo něco... jediné co tu momentálně je jeden potrhaný spacák. Midou tu má nějaké peníze takže by to mělo být dobré... ale stále jsem udivená že on sám spí buď na stole nebo této tvrdé zemi jen tak.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 7:52 pm

Tainaka Erin

Svým způsobem mi poděkovala za kompliment a neměla daleko k tomu, aby se začervena. V její tváři jsem teď viděla větší klid, možná trochu radosti. Je vážně milá a i když jí znám chvíli... mám ji ráda.
Tak jo, půjdu s tebou, abys nešla sama, zazubila jsem se na ní a vykročila směler ke dveřím.
Em... Sayo?... ptala jsem se opatrně. Budem... kamarádky?
Možná jsem na ní tu otázku vpálila dost brzo. Už je to dávno, co jsem si s někým takhle povídala. Navíc pořádně nevím, co je to přátelství a ani nevím, co to vlastně obnáší.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 8:27 pm

Saya

Rychle jsem prohledávala Midův druhý kabát který se válel poblíž a vypadal uplně stejně jako ten který měl na sobě... vždy. Ah tady... z kapsy jsem vytáhla peněženku ve které bylo dost peněz na koupi dokonce i normální postele.
N..nemusíš se nutit jen proto abych nešla sama, já jsem v pořádku! Ale... ne... asi bude lepší když půjdeme spolu. Nějak jí tu nechávat samotnou. A pak přišla otázka kterou bych nikdy neočekávala. H...HUÉÉÉÉ?! C..c..c..co to říkáš.. my.. gee--
Nějak se my podařilo kousnout se do jazyka a na moment jsem musela odolat bolesti. Vždyť už jsme... tedy...
Sebrala jsem veškerou sílu co jsem měla a postavila se v trochu odmítaví postoj. N..nepleť si to... není to tak že bych s tebou sympatizovala nebo něco... prostě... v ten moment jsem už byla kompletně rudá. Jsme... kamarádky.
Hned po té co jsem to řekla jsem přímo vyletěla z domu na čerství vzduch který jsem potřebovala.
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 8:31 pm

Když Saya otevřela dveře tak se před ní objevil gangster C z minula. Vypadá to že už nabral vědomí po Midouově ráně a teď hledal někoho na kom si vylít vztek. Popálené místo na hrudi jej pravděpodobně dost bolelo a již stihl probrat své dva kamarády kteří se teď ještě zmateně potáceli kolem.

Gangster C
To... ty jsi my tohle udělala?! Ne... ta holka za tebou! Pamatuji si to! Použila jsi nějaký trik nebo něco mám pravdu! Teď za to zaplatíš!!

Bohužel to vypadalo že tihle chlápci jsou opravdu tvrdohlaví.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 8:56 pm

Tainaka Erin

Po mé otázce se trochu zakoktala a nebyla schopna odpovědi. Vlastně odpovídala, ale byla to dost rozsáhlá odpověď, které jsem ani moc nerozuměla. Nakonec jsem uslyšela "Jsme kamarádky". Bylo to takové odseknuté a byly do toho vloženy zvláštní emoce. Ale řekla to. Pak vyběhla ven.
Počkej, Sayo~! vyběhla jsem za ní a chtěla ji přátelsky poplácat po rameni.
Saya tam ale nestála sama. K překvapení stál na nohou ten, kterýho popálil Midou.
Doháje... kousla jsem se do rtu. Tenhle si asi vážně nedá říct.
Byla jsem na vážkách, zda použít svou bojovnější formu fullbringu. Přeci jen byla dost neovladatelná. Ne jen po té psychické stránce. I po té fyzické. Vnitřní hlas mi ale řekl: "Tak dělej! Akuma Tenshi!"
Akuma Tenshi!
Spoiler:
vykřikla jsem společně se svým vnitřním já.
Začala jsem cítit tu divnou temnotu a i mozek mi přepnul na jiné myšlenky.
Zklamu tě. Já jsem nebyla ta, kdo tě popálil. Kdyby si čelil tomu, co to udělal, asi by si z tebe teď udělal špízy, řekla jsem trochu výhružně tónem, který jsem za normálních okolností nepoužívala. Poté jsem proti němu chtěla poslat černá pírka - vybuchující ostří.
NE! Je to ČLOVĚK! zastavila jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 9:09 pm

Saya

I já jsem byla opravdu překvapená. Vypadá to že tenhle chlápek je o dost odolnější než vypadá když se vrátil k smyslům po takovéhle chvíli. A chvilku na to Erin použila svůj fullbring. Dobře jsem si pamatovala co řekla o téhle formě. Ostří které dokáže explodovat a nejspíše rozervat orgány normálního člověka na kaši. Proto se také nejspíše zastavila i když to vypadalo že zaútočí. Gheh, v téhle formě má Midoua opravdu nějak v oblibě... ale narozdíl od jejího smrtícího fullbringu... ten můj... Rychle jsem vytáhla svojí zbraň. Judgment! Uličkou prolétl hluk tří vystřelených kulek. Byli to kulky z mé zbraně. Kdyby byli normální tak by nebylo třeba fullbringu. Kulky byli tvořený mým vlastním reiatsu takže bylo pouze na mě jestli jsou určeny k zabíjení. Tyhle byli jiné, při nárazy vytvořily nárazovou vlnu ale to je vše. Hned po té kulky zmizeli a těla gangsterů se prakticky ani nedotkly.
Tři kulky pro tři otravné parchanty. Jelikož to byli jen normální lidé tak to mělo dost síly na to aby je do srazilo k zemi. Vy krysy! Od této chvíle se budete místo gangsterů nazývat jen a pouze lamsteři! Je vám to jasné?! Také se již nikdy neopovážíte zaútočit na někoho kdo je slabší než vy!! Pokud to porušíte... buďte si jisti že vás najdu! Za každou cenu... a pak vás stáhnu z kůže!! ZMIZTE UŽ!!!
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Mar 03, 2013 9:16 pm

--Battle message----

Síla kulek byla opravdu dost silná na to aby všechny tři srazila k zemi. Nebo přesněji ke zdi která byla za nimi a po té až padli k zemi. Vědomí však neztratili a tak se na ně snesl veškerý vztek který Saya přinesla.

Lamester A
Ghááá omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se! Tohle bolelo natolik že na to nikdy nezapomenu, přísahám že se vždy budu představovat už jen jako lamester gháá!
Z očí mu začali ztékat slzy a po čtyřech se začal plazit pryč

Lamester B
Já také, přísahám že už nikdy nebudu malým dětem brát hračky ani sladkostííí! Přísahám že pomůžu každé stařence nést nákup aniž bych jej ukradl!! Počkej na mě brááchóóó!!! Potácivě se zvedl a rozběhl se za svým kamarádem

Lamester C
Vy... kdo jste?! Ta holka není člověk!! Zcela určitě není člověk!!! To jste démoni? Přišli jste z pekla potrestat nás?! Přísahám na hrob své babičky že jsem nic z tohohle nechtěl, oni mě donutily! Platí nám za to že děláme potíže jistým lidem takže... nechte mě jíít-- narozdíl od ostatních už asi neměl ani sílu na to aby se odtud odplazil tak tam jen tak seděl a zíral na vás s opravdu vyděšeným výrazem.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 5:36 am

Tainaka Erin

I když jsem tuhle formu na chvíli potlačila, našla si cestičku na povrch.
Tse~, vyšla jsem k němu. Jednou nohou jsem na něj dupla a ďábelsky se usmála.
Po sléze jsem z něj nohu sundala, klekla si a přitáhla ho za límec k sobě. To bys chtěl, co? A... umíš si představit peklo? jemně jsem mávla křídly, ale žádná pírka jsem neposlala.
Uvnitř jsem se urputně snažila tu ďáblici vyhnat.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 2:30 pm

Saya

Rychle jsem Erin chytla za rameno a stáhla jí trochu dozadu. Bylo vidět že ten chlap má dost, vlastně jsem se dost divila že ještě neomdlel. Nejspíše už ani nemohl po té co tu ležel po Midouově útoku. Přestaň. Vše co bylo potřeba jsme udělali. Copak na sebe chceš vzít smrtelný hřích?! Až doteď byla spíše nevinnou dívkou. Byla jsem si jistá že co se teď děje není ona. Nebo to možná byla ona... ale nic z tohohle nechtěla.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 2:43 pm

Tainaka Erin

Smrtelný... hřích? v tu ránu jsem se probrala a poodstoupila pár kroků dozadu.
Už zase... špitla jsem. Toho chlapa už jsem si nevšímala.
Sayo... musím... ti něco říct... mluvila jsem trochu sekaně. Já... nebyla jsem vždycky opuštěná. Nebývala jsem vždy tahle toulavá kočka... Mívala jsem rodinu. Byla jsem s ní šťastná. Ale... poté se začali objevovat moje schopnosti... Junjou tenshi... Všichni se mě začali stranit, stiskla jsem pěst. Myslela jsem... že aspoň rodina se mnou bude držet. Jenže oni se mě taky báli! vykřikla jsem. Neštěkala jsem přímo na ní. Byl to takový akt zoufalství. ...A opustili mě...
Tou dobou se začala objevovat i ta temnota. Moje druhá stránka. A já jí prostě nedokážu ovládat... cítila jsem, že mám slzy na krajíčku. Co mám dělat?...
Chtěla jsem, aby mě někdo objal. Aby někdo řekl, že to je v pořádku. Ale ne. Tohle není v pořádku. A už nikdy nebude. Nedokážu ovládat... to peklo.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 2:55 pm

Saya

Vypadalo to že pravá Erin je zpátky a začala se my svěřovat. Ah tak. Měla bych říci... že ti závidím?
Po krátké pauze jsem se jí podívala do očí. Moje rodina mojí vinou zemřela. Pro člověka je těžké přijmout něco co nezná. Ale protože jsme na tom stejně tak tě můžeme přijmout. Natáhla jsem směrem k ní svojí ruku. Všechno je v pořádku. Zítra... až se Midou vrátí tak s tím něco uděláme. Jsem si jistá že on ví jak dostat tvojí sílu pod kontrolu. A teď... chytni mojí ruku ať můžeme vyrazit k naší budoucnosti společně!
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 2:57 pm

Lamester C jen seděl na místě a zíral na vás se slzami v očích. Bohužel nebylo zcela jasné zda to bylo způsobeno strachem nebo dojetím. Co je však jasné je to že až se zítra probere tak si nejspíše bude myslet že toto vše byl pouze divný sen.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 3:17 pm

Tainaka Erin

A skutečně. Snažila se mě uklidnit. Měla jsem takový divný pocit bezpečí. A taky jsem byla ráda, že mi pomůže ovládnout mou sílu. Někdo.. mi chtěl pomoct. Někdo... sdílel stejný smutek jako já.
Natáhla ke mne ruku. Bez váhání jsem se jí chytila. Společně vybudujeme skvělou budoucnost, snažila jsem se přes slzy usmát.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 3:31 pm

Saya

Správně. A nyní jsme mohli konečně pokračovat. Měli jsme namířeno do obchodního centra, ale mohla tam Erin jít tak jak je? Opravdu tu nechceš počkat? Ta budova je kompletně bezpečná, žádný normální člověk tam nedokáže vstoupit. Myslím že by ti více spánku jen prospělo... samozřejmě jsem se jí nesnažila zbavit, jen jí pomoct.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Mar 04, 2013 3:37 pm

Tainaka Erin

Z toho, co řekla jsem usoudila, že mám buď děsné airbagy pod očima nebo mi tvář kompletně opuchla kvůli breku. Stále jsem se držela její ruky a jen tak se nehodlala pustit. Spát se mi moc nechtělo... Myslím, že by teď ani neusnula.
Půjdu s tebou, řekla jsem trochu dětinsky a uhnula pohledem.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Mar 05, 2013 5:26 pm

Saya

Jen jsem kývla hlavou na znamení souhlasu. Stiskla jsem její ruku trochu více ale tak aby to nebolelo a vyrazila jsem. Pravda... později zkusím dotáhnout Midoua k tomu ani to pomohl ovládnout tu tvojí druhou formu, ale i tak si myslím že by bylo lepší nepoužívat to proti obyčejným lidem. Nechci aby musela nést to břímě vraždy... jako my.

>>> Nákupní centrum
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Mar 05, 2013 5:46 pm

Tainaka Erin

Dovolila mi jít s ní. A nepustila mou ruku. V tváři měla trochu ustaraný výraz. Uvnitř jsem cítila záchvěv štěstí a zároveň trochu nejistoty z jejího pohledu.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Mar 05, 2013 9:02 pm

Saya

Héééy~ už jsme tadý~ řekla jsem prakticky spící Erin když jsem otevřela dveře úkrytu. Polož si ten svůj spacák kam chceš. Je už pozdě v noci tak si pořádně odpočiň. S tím jsem se sama zabalila do svého potrhaného. Nebyl sice nic moc, ale stále lepší než nic. Byla jsem trochu zvědavá co zítra ráno Erin řekne na Midoua až jej uvidí...
Mírně jsem se usmála a pomalu jsem se ponořila do svých snů.
Návrat nahoru Goto down
Juicy

Juicy

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Mar 06, 2013 8:59 am

Tainaka Erin

Nejsem odbarvená~, pronesla jsem s naprostou jistotou, ačkoliv jsem říkala úplnou blbost. Ten spánkový deficit dělá divy.
Trochu jsem se probrala a slyšela Sayu, jak ke mně mluví. Nom, nom. Dobře~, švitořila jsem po místnosti a rozbalovala si spacák. Můj roztomilý spacák s Rilakkumou. Podlaha byla trochu špinavá, ale snad mi spacák nijak nezapráší nebo nezničí.
Dobrou, Saya-neechan, řekla jsem s trochu nezvyklým oslovením. Ale myslela jsem to upřímně. Byla pro mě něco jako starší sestra.
Návrat nahoru Goto down
Saya

Saya

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Mar 06, 2013 2:23 pm

Saya

Pouze jsem tiše sledovala už nyní téměř spící Erin usadit se. Neechan.. heh... neuvěřitelné jak jedna jediná osoba dokázala vše změnit v jednom dni. Ale... to těžké nás teprve čeká. S těmito myšlenkami jsem si zalezla do svého spacáku a pomalu jsem usnula. Občasná auta které venku projížděla a měsíční svit který sem dosahoval skrz rozbitá okna mě již netrápil. Snad je tohle známka toho že se blízká na lepší časy...
Návrat nahoru Goto down
Maxwell

Maxwell

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Mar 06, 2013 2:26 pm

Noc proběhla a následně skončila bez jakýchkoli problémů což vám umožnilo nabrat novou energii do dalšího náročného dne.

Když jste se vzbudily tak bylo již něco před polednem, zjevně jste obě byli opravdu hodně unavené. První věc co jste při tomto krásném probuzení viděli byl však někdo v červených šatech spící na tvrdé zemi uprostřed pokoje. I když vypadal spíše mrtvý...
Saya na toto byla již zvyklá, ale Erin to nejspíš trochu překvapilo.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní Základna   Hlavní Základna - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlavní Základna
Strana 2 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Hlavní Základna

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Get over here! :: Hra :: Organizace Xcution (Fullbringeři)-
Přejdi na: